10 Replies to “Evarcha falcata (mascul) – 26 Martie 2012”

  1. Asta-i urat ? Nu te uiti la ochisorii lui rotunzi si profunzi ? 🙂
   Las ca pentru tine o sa postez altceva frumos (sper eu) din lumea de deasupra capului. Un Marte poate ? 😀

 1. Probabil am mai spus-o pe aici, dar fotografiile astea macro dau viata cumva unor fiinte milimetrice, pe care tindem sa le ignoram total. Saritorii in mod particular, mi-au schimbat perspectiva generala asupra paienjenilor. “There’s something about their eyes” ca sa zic asa 🙂
  Interesante si detaliile – daca nu ma insel se pot observa si picaturi fine de apa pe “fuselaj” 😀

 2. Si asa, ca fantezie artistica, poate reusesti sa surprinzi unul, in ai carui ochi sa se reflecte bolta cereasca :)))) Glumesc..

 3. Multa lume are oroare de bietele necuvantatoare…dar daca tot veni vorba de ochi, nu toti le vedem cu aceiasi ochi ;)))….saritorul de mai sus e chiar simpatic 🙂

 4. Salut Max,
  Esti prima persoana din Bucuresti interesata de astfel de fotografii. Prima pe care eu o intalnesc, mai exact. Stiu site-ul tau de la Ionut Cascaval.
  Bune fotografiile si imi place mai ales ingineria ta cu motorasul de la telescop.
  Mi-ar placea sa facem schim de experienta. Eu am avut o pauza destul de lunga din aceasta activitate, dar macar in timpul asta am lucrat la un setup nou care imi permite pasi de 0,002mm. Manual, ce-i drept dar fara absolut nici o vibratie.

  Bogdan

  1. Salut Bogdan. Ce-i drept incerc chestii asemanatoare de mai multi ani, ma refer la stacking, insa doar mai recent am cumparat si eu licenta de Helicon Focus si pot sa ma joc in voie cu el. Nu sunt singurul care mai face astfel de chestii vad, pana acum suntem …3: tu, eu, si inca un tip Cosmin, dar el nu e de prin Bucuresti.
   Ar fi ceva sa facem un schimb de experienta, poate chiar sa mergem intr-o excursie foto, ca stiu ca si Ionut ar vrea. Momentan sunt prins cu cateva plecari insa cu prima ocazie te contactez eu via mail, cand pot. Si eu am avut o oarecare pauza din macro si super macro fotografie, insa vreau sa revin “la zi”.
   Sa-nchinam un pahar intr-o eventuala colaborare !

   1. Mai stiu si eu pe cineva in Cluj. Dar prin Bucuresti n-am mai vazut pe nimeni pana acum. Sincer chiar ma bucur ca si tu esti dornic sa facem aceleasi lucruri pe care le vreau si eu :), respectiv excursii foto si odata cu asta schim de experienta.
    Ionut e puturos,nu vrea sa se trezeasca dimineata sa faca poze :D, dar evident ca il luam daca vrea sa vina.

    Bun, atunci spor la treaba si astept un mail de la tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: