Parada Militara pentru Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie 2011

Scroll down to content

Cum de mic bunicul meu m-a tot dus la prada militara de 1 decembrie, ei bine m-am obisnuit (aproape) in fiecare an sa merg de Ziua Nationala langa Parcul Herastrau fie cu familia, sotia ori prietenii.

Nici anul asta nu am facut exceptie.

Mai jos se afla o galerie cuprinzand 67 de imagini.

Aproape toate fotografiile realizate cu Canon EOS 550D si obiectiv Canon Macro 100mm. Cateva sunt realizate cu obiectivul Canon 18-55 IS.

Fotografiile sunt impartite pe trei sectiuni: oameni, cai, vehicule, si aer, functie de subiectul fotografiat. In fiecare sectiune fotografiile sunt ordonate cronologic, insa nu si pe toata galeria.

Nu mai pun comentarii la fiecare fotografie, las la latitudinea privitorului sa aibe propriul comentariu. Daca sunt intrebari referitor la subiectele fotografiate, le astept la “comments” πŸ™‚ .

 

1. OAMENI

 

2. CAI

 

3. VEHICULE

 

4. AER

 

Max

2 Decembrie 2011

 

6 Replies to “Parada Militara pentru Ziua Nationala a Romaniei – 1 Decembrie 2011”

 1. Impresionant! As fi vrut sa vad si eu avionele si elicopterele (care arata ca niste libelule), eu nu le-am vazut niciodata…
  Imi place mult fotografia cu brigada antitero, au un pom in varf de casca :)), foarte comic. A! avem noi si altceva decat Logan la masinile de politie? Ce e minunatia aia de masina…e cumva sa-i urmareasca pe cei care merg cu 280 km/h pe autostrada =)) sau e tot piesa de muzeu?

  1. Intr-adevar comica fotografia, nici nu observasem copacelul πŸ™‚
   Masinuta aia e un Lotus Evora S, si ai zis bine ca ar putea sa ii urmareasca pe cei care merg cu 280Km/h, dar nu sa ii si prinda: vieza maxima e chiar la 280. Nu cred ca o sa fie piesa de muzeu, pentru ca cei patru soferi care or sa o “piloteze” primesc “instructia” de la un mare sofer roman de raliuri: Titi Aur.
   Acum sincer sper totusi sa nu o vad pe autostrada ;).
   La anul poate o sa vezi si tu avioanele si elicopterele, dar doar daca nu esti plecata din nou la CERN…

 2. da Max, ma bucur ca inca bunicul tau e in viatza si poate sa vada gratzie fotografiilor tale , de altfel perfecte (dar cand nu sunt?) parada pe care anul acesta a ratat-o..
  sper sa se bucure:)
  BRAVO MAX si iti multzumesc πŸ™‚

 3. Trist.. avioanele par scoase de la fiare vechi sau muzeu. Peticite si ruginite, e un miracol ca mai zboara. Cred ca ce vedem la parada e cam ce avem in momentul de fata.
  Nu-i nimic, ne salveaza trupele de cavalerie – caii par in forma – sustinute bineinteles si de sniper-ul ala pe care cu greu l-am vazut din cauza camuflajului πŸ˜€

  1. Intr-adevar multe din echipamentele/vehiculele pe care Armata la pune la dispozitia genelor puplicului de 1 decembrie sunt cam invechite si prost intretinute, dovada si tancul care dupa parada a ramas in pana…Dar bine macar ca sunt doar de “forma” si nu avem nevoie de ele…sa speram ca si ramane asa ca altfel e nasol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: