5 Replies to “Some photos…bad and good….astro and macro…”

 1. e greu 🙂 sa faci 1 comentariu despre ce ti-a placut mai mult 1 animatie astro si 1 cariu hehe well raman la ASTRO care e absolut fantastica!!!!!!!!!!!!

 2. Frumoase imagini. atat peisajele cat si insectele. O bila alba pentru denumirea stintifica. Mergeti cu pozele in continuare pentru a-si desfata privirea si cei care nu reusesc sa ajunga prin acele locuri deosebite.

  1. Multumesc Mihai.
   O sa continui cu astfel de imagini pana cand o sa ma tina ochii si picioarele sa focalizez/prelucrez si respectiv sa alerg prin locurile propice gasirii subiectelor.

 3. Am dat de site-ul tau cautand pe Google despre barilet…si aici am ramas! Nu am stiut cand au trecut doua ore…De aceea am decit sa transfer categoriile de Astro si Macro pe word-uri si sa le parcurg in liniste. Fiecare dintre intamplarile descrise este o mica lectie. Pentru aceasta iti multumesc si iti doresc sanatate, sa poti continua!
  Cu drag si admiratie!

  1. Salut Daniel! Multumesc ca te-ai uitat pe blog, si sper ca te-a ajutat cu ceva. Ma bucura faptul ca am feedback de la cititori, sa stiu ca nu-i complet in eter ceea ce scriu aici. Multumesc de urari, sanatate iti urez si eu, pentru ca vad ca asta e cam cea mai importanta pentru a continua orice iti propui in viata! Cer senin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: