10 000

Acum cateva minute contorul de vizite de pe acest blog a sarit de 10 000.

Ceea ce inseamna ca au fost ceva oameni interesati de ce postez pe aici, si unii dintre ei au si revenit pe blog, mi-au scris comentarii si le-a  placut ce au vazut.

Asa ca doresc sa multumesc tuturor vizitatorilor ce mai arunca un ochi pe aici si sper sa le placa si ceea ce o sa postez de acum inainte.

Multumesc !

Max

25 Martie 2012

 

5 Replies to “10 000”

 1. 10 000 e o cifra frumoasa :)…la cat mai multe vizite si la cat mai multe postari…Blog- ul tau e o adevarata “oaza” pentru cunoscatori si nu numai… lumea are ce vedea si e firesc ca se “intoarce” ;))

 2. Oho! Felicitari si la mai multe ! O cifra impresionanta. Cu siguranta insa ca, raportat la valoarea reala si mediatizat cumva, bolgul ar atinge “audiente” mult mai mari. Desi nu cred ca asta e scopul pana la urma 🙂

  1. Mersi Claule. Nu e chiar asa de impresionanta cifra fata de a unui site cu produse la preturi reduse de exemplu 🙂
   Insa ai dreptate cu scopul principal al blogului, care nu e “reclama” cat mai degraba o prezentare de “ceva” pentru cei interesati de “ceva”. Daca la fotografii puneam o coloana sonora tip manea, sigur aveam 10 000 de vizite pe zi !
   Noroc ca nu asta vreau, insa cifra de 10 000 imi spune ca totusi sunt cativa oameni interesati si de astro si de macro prin Romania asta. De NATURA de fapt, care include absolut TOT ce e in jurul nostru, de la natura atomica, la micro la natura umana, si cea universala.
   Poate cu timpul or sa afle si altii despre ce postez, si poate le si place si poate imi dau/le dau sfaturi despre fotografia astronomica ori macro. Comunicarea conteaza, chiar si doar in scris. Eu nu as fi avut cum sa invat altfel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: