Macrofotografie – old pictures

Scroll down to content

Acum ceva vreme mi-am postat o parte din imaginile de macrofotografie (si nu numai) pe site-ul Photobucket.

Insa au ramas…uitate. Chiar si de mine.

Asa ca am luat o parte din ele, si le postez acum si aici.

Cele mai multe sunt realizate la subiecti gasiti la Padurea Comana. Si cei mai multi subiecti sunt salticizi (paianjeni saritori). Imaginile sunt realizate in primavara lui 2011.

Daca vreti sa vedeti tot albumul (nu are rost sa le postez pe toate aici) accesati linkul asta:

PHOTOBUCKET – Album Maximilian Teodorescu

Una dintrspeciile de salticizi de mai sus e considerata foarte rara si susceptibila disparitiei.  Padurea Comana o tine momentan ascunsa de devastarea umana. Numele ei: Carrhotus xanthogramma.

 

Max

19 ianuarie 2012

4 Replies to “Macrofotografie – old pictures”

 1. Tanjesti dupa vara??? 😀 Si eu!!! Sa vad ce-ti iese cu noul setup de super-super-macro la acesti vestitori ai unor vremuri mai calde. Sustin de asemeni miscarea impotriva cenzurii pe web!!!

  1. Tanjesc rau dupa vara, dar si dupa o padure nealterata de om. Sper sa am pe ce imi testa noul setup macro, daca or sa mai fie neatinse zonele unde gaseam acesti paianjeni in anii trecuti…
   Si daca o sa mai avem dreptul de a posta pe net….JOS CENZURA !!!

 2. Super foto! Parca privite in modul asta (macro), “chestiile” astea minuscule pe care majoritatea nu dam 2 bani de altfel, prind viata. Cand privesti un paianjen de cativa mm in ochi, parca nu mai e doar un punct, o gaza insignifianta. E ceva acolo, o lume cu care avem (sau aveam) multe in comun.

  1. Merci Claule !
   Au intr-adevar o privire…patrunzatoare. Pentru mine explorarea fotografica a acestor mici necuvantatoare e asemanatore cu asolizarea pe o planeta extraterestra pe care o rasa pre-sapiens e investigata in-situ. E ceva ce nu stii ca exista si totusi e langa tine.
   Daca ar fi avut 1 metru lungime poate arahnidele astea erau respectate, si nu mai intrau toti manelistii prin paduri la gratare…Sau cine stie, poate ii vanau pentru mancare…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: